Sharon Geschiere - product & interior design - 0640183321 - info@sharongeschiere.com

contact.html
over_mij.html
Home.html
Home.html

Het Productiekantoor - wordt gerund door twee duizendpoten: Mark en Camiel die -bijna- alles kunnen, en het elke keer weer voor elkaar krijgen om met de goede mensen op de juiste plek een waanzinnig evenement neer te zetten. Ik werk daarom erg graag met ze samen!(o.a. met Het Nederlands Filmfestival en Tournee de la Musique)

De N.S.G.K. (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) - ging in 2014 verhuizen van een typisch Amsterdam pand met verschillende (tussen-) verdiepingen en kleine kantoorruimtes naar een modern pand op de Wiboutstraat. Na een pitch kozen ze voor mij als ontwerper voor de nieuwe en toegankelijke werkplek. Toegankelijk in de breedste vorm van het woord; op deze plek werken mensen met en zonder beperking met en door elkaar!

Het Nederlands Filmfestival - een opdrachtgever waar ik al meerdere jaren met erg veel plezier voor heb mogen werken; eerst deed ik de aankleding van de bioscopen en de stadsschouwburg, daarna werd ik gevraagd als vormgever van het festivalpaviljoen (Neude en TivoliVredenburg)

Dekker v.d. Vegt - DE boekenwinkel van Nijmegen! In 2014 opnieuw geopend, ik mocht het logo en de huisstijl ontwerpen, en daarna ook de aankleding van de kassa’s, het horeca gedeelte, meubilair, indeling... een geweldige opdrachtgever!

muZIEum - het ervaringsmuseum over zien en niet zien in Nijmegen. Toen het muZIEum in 2012 opnieuw geopend werd, hebben Thomas en ik de totale vormgeving mogen doen: logo, huisstijl, meubilair, installaties, en de inrichting van de donkerbeleving. Ook de nieuwe locatie heb ik mogen vormgeven! Ga een keer kijken, en voel wat het is om blind te zijn!

De Dierenbescherming - voor de Dierenbescherming heb ik mijn eerste interieur mogen ontwerpen en uitvoeren. Het interieur van het hoofdkantoor in Den Haag; een fantastische opdracht!

Museum het Valkhof Nijmegen - hier heb ik twee keer de museumwinkel mogen ontwerpen: de eerste keer ging het om een tijdelijke museumwinkel, die hoorde bij de expositie “Luxe & Decadentie”, toen deze expositie afgelopen was heb ik ook voor de permanente museumwinkel lampen en belettering ontworpen en gemaakt.

Maritiem Museum Rotterdam - voor dit waanzinnige museum heb ik de vormgeving van de expositie “bootvluchtelingen” mogen ontwerpen.

Festival de Basis - een éénmalig festival op vliegbasis Soesterberg. Ik mocht hier de bewegwijzering en informatie-weergave vormgeven.

Festival aan de Werf - voor de allerlaatste editie van dit festival heb ik in samenwerking met Monadnock de vormgeving van het festivalpaviljoen op het Neude mogen ontwerpen.

Dit mooie Nijmeegse festival was op zoek naar extra aankleding op de verschillende locaties. De (grafische) basis van het merk is erg mooi en heel sterk, ik kon met eenvoudige toevoegingen een groot gebaar maken.

Café Y Más is in principe ook gewoon één van m’n projecten, maar toch voelt deze wel heel speciaal... ik heb echt vanaf de eerste wens mee mogen denken, en alles aan het merk mogen vormgeven #TROTS! 

Natuurcentrum Arnhem is exact het type bedrijf waar ik heel erg graag voor werk: bewust, educatief, betrokken... Wat een eer dat ik het logo en de volledige huisstijl mocht vormgeven!